lørdag 7. juli 2007

On a roll

Her er noen flere biler på all stans forbudt, denne gangen i Dronningens gate.



Det er vanskelig å snakke seg bort fra dette:



Litt lenger bort i samme gate, ved samme anledning. Jeg har ikke klart å få med skiltet om all stans forbudt, men her er det all stans forbudt frem til lyskrysset.



Samme sted, en litt annen vinkel, all bilene på venstre side frem til lyskrysset står ulovlig parkert på all stans forbudt. I dette tilfellet hindrer de både personbilene som må stå bak bussen (de kunne ellers ha kjørt opp på siden av bussen).



Dette bildet er fra Skippergata. Her er det tett busstrafikk begge veier, og ingen gjennomkjøring for andre enn buss i rute (altså ulovlig for taxi og turbuss (hører dere, Globus?)). Dessverre blir det ikke håndhevet her heller, så det er etterhvert tett mellom bilene som kjører ulovlig over fortauet mellom Skippergata og Storgata.

På dette bildet ser vi en lastebil på høyre side (helt fremme ved krysset) som skal få lov til å representere feilparkeringen i denne blindgaten. Feilparkering i denne gatestubben må ta mye av skylden for bussforsinkelsene i sentrum. I dette tilfellet er både Politiet og våre venner i Trafikketaten på plass, så her regner jeg med at det ordnet seg etter kort tid (jeg ble betydelig hindret av den lastebilen, og dere kan se en 31-buss i bakgrunnen som også skal inn i denne gatestubben).

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hva med politibilen som står parkert på fortauet? Er ikke det også litt dodgy?

bussemannen sa...

Politiet kan alltid gjøre som de vil, og dessuten slippe unna med det.

Anonym sa...

Ærlig talt puny, hvor skal politiet ellers parkere når de skal fjerne de tølperne som står parkert på feil sted? Ja, la dem reise ned til parkeringshuset på Oslo S, og trippe bort til Skippergata for å fjerne feilparkerte biler.