onsdag 19. desember 2007

Ny og spennende holdeplass?

Ny og spennende holdeplass med spretthopp? Eller bare den sedvanlige feilparkeringen utenfor bilutleiefirmaet?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Synd at du har så stort overheng foran og bak da, ellers hadde du fått prøvd denne heftige holdeplassløsningen. God jul:)

Anonym sa...

Hehe!

Her er det bare å ta "rennafart" og la det stå til, som vi sier der jeg kommer fra!

Ønsker deg og dine kolleger en RIKTIG GOD JUL med det samme jeg er innom her!

Mvh Kvinnelig Kollega fra Trondheim

Anonym sa...

TAKK for verdens kjekkeste blogg! Her er det alltid noe interessant, morsomt eller provoserende å lese.


Ønsker dere en riktig så god bussjul og et godt nytt år!

PS: Neste blogginnlegg blir kanskje om det nye navnet Ruter, et navn jeg synes er helt på trynet. Er det noe jeg kommer til å savne, så er det den flotte logoen og navnet Oslo Sporveier. Ganske ufattelig at de er villige til å bruke så mye penger og ressurser på å skifte navn.

bussemannen sa...

Takk for vennlige kommentarer, det er godt å bli minnet på at det finnes folk der ute som setter pris på det jeg skriver. God jul og godt, skadefritt nyttår ønskes alle mine lesere.

Når det gjelder navnet Ruter, har jeg bestemt meg for å ikke mene noe om navnevalget. I hvert fall ikke offentlig, i hvert fall ikke ennå. Det er uansett viktig å holde tungen rett i munnen, og tenke på at den «Oslo Sporveier» som nå gir opp navn og logo og blir med i Ruter, bare er bestillerfunksjonen på rundt 50 personer som holder til i NAF-huset i sentrum. Kollektivtransportproduksjon (mens vi først er inne på forferdelige navn) på Tøyen kan jo muligens både snappe sitt gamle navn («Oslo Sporveier») og den tradisjonsrike logoen med Akershus-silhuetten nå som begge deler blir ledig.

Så gjenstår det bare å se hva Kollektivtransportproduksjon gjør med Sporveisbussene-konsernet. Politikerne vil jo selge oss. Igjen.

Anonym sa...

Hehe noen gang spilt GTA? Det der er som skapt for evig moror... dog litt tvilsomt med hensyn til hell med en mercedass brødboks (sprinter) full av medisinsk utstyr og pasienter.. Men man kan jo ikke si seg for sikker før man har prøvd