torsdag 31. mai 2007

Etterlyst: Hjerneaktivitet

Som alle burde ha fått med seg er det all stans forbudt i Skippergata.

Det hindrer ikke at det står fullt av biler der, nærmest til enhver tid.

I dag sto det en lastebiltilhenger i den tarmen av Skippergata som er åpnet mot Storgata, der vi kjører over fortauet.

Hvem sin lastebiltilhenger det var? Jo, den tilhørte de som faktisk arbeider med å rive opp trikkeskinner. Av alle steder de kunne satt den, så valgte de å sette den på all stans forbudt i en trang gate som ser MYE busstrafikk begge veier.

Det var jo ikke mulig å kjøre i mer enn ett felt så lenge den hengeren sto der, og det gjorde den store deler av dagen, inklusive ettermiddagsrushet.

Hvor var trafikketaten, egentlig?

3 kommentarer:

EvileyeS sa...

Gjør som meg, ha alltid Trafikketatens nummer lagret og klar til bruk. Pleier å ringe de stadig vekk jeg, i tilsvarende situasjoner og det har faktisk en tendens til å hjelpe! :)
Telefonnummeret er 23482100

Anonym sa...

Heisann.
FAnt bloggen din i dag, ved en tilfeighet. Kjører selv buss i Bergen. Artig å lese bloggen din. Du skriver bra. Ellers må jeg desverre melde fra Bergen at vi har endel bevistløse billister, syklister og fotgjengere her og. Men sitter igjen med en liten følelese av at bussjåførene over her er noe mer hensynsfull overfor hverandre.

bussemannen sa...

I Bergen er kanskje alle bussjåførene ansatt i samme selskap, og muligens har dere felles garasjering for alle bussene? I Sporveisb^WNexus traf^W^WUnibuss er vi fordelt på flere garasjer, med en viss innbyrdes kjekling. I tillegg er jo busstrafikken i Oslo satt ut på anbud, slik at de som jobber i andre selskaper ikke er kolleger, men konkurrenter. Dette gjelder spesielt de selskapene som har overtatt trafikk vi selv kjørte før.