onsdag 19. september 2007

Endelig!

I love the smell of asphalt in the morning.

It smells like ... victory!



Some day this war is gonna end.

Vel, nok Kilgore. Det er flott at vi endelig, etter over to års klaging, er blitt tatt på alvor, til tross for at kommentarene i media stort sett har gått på at vi som kjører buss er noen forferdelige sytepaver.

Det nye dekket er flott å kjøre på, enda så tynt det er. Tykkelsen på asfalten kan konkurrere mot hva turnerende gjestearbeidere har ord på seg for å legge, og jeg tror det vil oppstå vaskebrett nærmest over natten. Det gjør ingen ting, selv vaskebrett er bedre å kjøre på enn brostein.

Det er en skikkelig nedtur å komme rundt hjørnet ved Wessels plass og oppleve Nedre Vollgate i all sin grusomhet. Og her kommer vi frem til noe viktig: Det er nemlig ikke bare Stortingsgata som ødelegger busser og helse! Stortingsgata er spesiell bare fordi den ble laget humpete med vitende og vilje, mens de andre gatene bare er blitt slik på grunn av for dårlig vedlikehold.

Nedre Vollgate er nevnt. De andre verstingene på linje 54 er Prinsens gate, Tollbugata, Storgata, Hausmannsgate og Arendalsgata. Brekkeveien kan også legges til på denne listen, men jeg har et lønnlig håp om at de som legger opp rutene skal ta til fornuften og legge ruta til Kjelsåsveien i begge retninger igjen.

Egentlig burde hele byen helasfalteres. Byens gater har forfalt i mange år.

Ingen kommentarer: