mandag 17. september 2007

Kan politikere holde løfter inngått før valget?


Tydeligvis kan noen av politikerne det.

Bildet er tatt på hjørnet av Klingenberggata og - TADA! - Stortingsgata litt før kl 21.

I kveld ble det altså fart på politi, Samferdselsetaten, feiemaskiner, asfaltleggere m.fl.

Politiets oppgave var hovedsakelig å sørge for at trafikken gikk som den skulle, dvs. at kun busser, trikker og kjøretøy involvert i arbeidet fikk komme til. Dette vil kanskje noen anse som selvfølgelig, i og med at det bare var ett ledig felt.

Da jeg sto på holdeplassen ved Nationaltheatret ble ett stk. sjåfør i Mercedes fra Norgestaxi blinket blidt i ansiktet av onkel, som måtte til med muntlig forklaring av hva det skiltet i starten av Stortingsgata betyr. Jeg behøvde ikke gå bort for å gjette hva det sto der.

I øyeblikket er det litt upraktisk for busser på vei fra Nationaltheatret i retning Jernbanetorget, siden det er omkjøring via Roald Amundsensgate og Rosenkrantz' gate, men det er vel verdt bryderiet.

I morgen får vi kanskje se om Bussemannen er fornøyd?

1 kommentar:

bussemannen sa...

Tenk om Politiet hadde vært like villige til å passe på trafikken andre steder hvor det bare er ett felt på grunn av veiarbeid, og skiltet forbudt for motorkjøretøyer med unntak for buss i rute, for eksempel ved Bjølsen?

Det hender jeg ser folk bråstopper ved skiltet, tenker seg om i fem sekunder, og kjører allikvel. Det store flertallet bare kjører. Det at de ikke tuter når man stiller seg i veien slik at de må opp på fortauet, tyder på at samvittigheten deres ikke er den beste...

Men hvem teller vel de tapte slag på seierens dag, YAY FOR STORTINGSGATA! Måtte det bli mindre risting der nå.